Vreme ulažite u biznis, ne u posete banci!

Uz Biznis iKeš kredit ponudu do 2.300.000 dinara dobijate onlajn

Poštovani/a, ukoliko na sajtu Agencije za privredne registre (APR) još uvek nisu objavljeni Vaši zvanični finansijski izveštaji za 2023. godinu, neophodno je da na mejl pošaljete link za objavljivanje završnog računa (kliknite ovde) koji ste prethodno prosledili u APR. Najkasnije u roku od 24 sata dobićete odgovor da možete započeti postupak apliciranja za Biznis iKeš. Molimo Vas da ne započinjete postupak apliciranja pre pristizanja tog odgovora.

Vaša Raiffeisen banka

Podnesite zahtev bez troškova

Bez provizije za obradu zahteva i troškova povlačenja izveštaja Kreditnog biroa.

Zahtev možete započeti i nastaviti u bilo kom trenutku

Na mejl ćemo Vam poslati link za nastavak procesa od koraka na kom ste stali, a možete nastaviti sa bilo kog uređaja.

Tekući račun uz besplatne digitalne kanale

Ukoliko nemate tekući račun u Raiffeisen banci, otvarate ga tokom ovog procesa bez mesečne naknade održavanja u prvih 12 meseci.

Takođe, ukoliko već niste korisnik, održavanje za Moja mBanka Biznis i Moja eBanka Biznis aplikacije je besplatno u toku trajanja ugovora o tekućem računu.

Šta je potrebno da znam pre apliciranja?

 • Ko može da aplicira?

  U ovom procesu mogu da apliciraju zastupnici koji su ujedno i vlasnici društva sa ograničenom odgovornošću sa jednim vlasnikom registrovanim u Agenciji za privredne registre, državljani Republike Srbije. Društvo mora da postoji najmanje 13 meseci i ima jedan objavljen finansijski izveštaj.

 • Važeća lična karta ili pasoš

  Jedan od ova dva dokumenta će biti potreban za identifikaciju u filijali.

 • Odluka o zaduženju

  Kako biste ceo proces uspešno završili jednim dolaskom u filijalu, potrebno je da prilikom dolaska dostavite original primerak Odluke o zaduženju. Ovaj dokument se formira tek nakon odobravanja kredita, a preciznu instrukciju ćete dobiti u toku procesa.

 • Menice

  Kredit se realizuje uz 2 blanko menice vlasnika i 5 blanko menica pravnog lica za kredite sa rokom do 24 meseca, odnosno 2 blanko menice vlasnika i 10 blanko menica pravnog lica za kredite sa rokom 25 meseci i više. Menice možete kupiti u filijali ili možete doneti svoje.

 • Broj telefona u domaćoj mreži

  Uređaj sa navedenim brojem telefona bi trebalo da imate kod sebe jer ćemo Vam tokom procesa slati kodove koje je potrebno da unesete da biste završili apliciranje.

 • Tekući račun i digitalne usluge

  Ukoliko već ne koristite, u toku procesa ćete otvoriti tekući račun i ugovoriti usluge mobilnog i internet bankarstva. Iznos kredita biće isplaćen na ovaj račun a novcem ćete odmah moći da raspolažete koristeći aplikacije. Račun se otvara i usluge se ugovaraju samo u slučaju kada Vam se odobri kredit.